Slunken klubbkasse?

Drømmer du om en salgsdugnad hvor inntjeningen er høy, innsatsen minimal og risikoen fraværende?

Da er du kommet rett!

Det er tid for Drømmedugnad™

Det legges ned enormt mange timer i dugnadssalg i Norge hvert år. Dugnadsprodukter skal plukkes ut. Salgskorps, i form av foreldre og barn, skal engasjeres. Salgsbudskap skal utformes og spres i sosiale medier. Ordrer skal noteres og klargjøres. Produkter og penger skal bytte hender, før det hele avsluttes med retur av overskuddsvarer og sluttoppgjør. 

Puh! Vi vet at det er krevende. Hva om vi tok over alt arbeidet og risikoen, mens dere beholder mer av gevinsten? Det høres kanskje ut som en drøm, men det er akkurat det det er: Drømmedugnad™. 

Lykken er at du er kun et klikk unna å komme i gang!

Drømmedugnad™ - step by step!

Fyll ut et enkelt 
søknadsskjema

Spre budskapet om 
Easyfish Pet Snack

Motta 40% provisjon
av salget fra oss

Hva skal vi gjøre?

Med sitt faste og hvite kjøtt, er villfanget torsk fra Nord-Norge uslåelig på kvalitet og svært velegnet som tørrfiskchips. I all beskjedenhet tror vi chips av dette råstoffet vil bli førstevalget for svært mange på grunn av smaken, renheten og det høye næringsinnholdet.

Kjøp rett fra fabrikk

Ingenting ville gledet oss mer enn om vi fikk en bestilling fra deg i vår nettbutikk! Tilbake kan vi tilby fantastiske produkter, men også svært gode priser og fraktbetingelser. Faktisk er det slik at jo flere poser du kjøper, jo rimeligere blir det hele. Herlig, ikke sant?